Zoals je op mijn website en in bijvoorbeeld deze blog kunt lezen, werk ik met kinderen. Bij kinderen horen ouders en soms kan ik kinderen het beste helpen, door hun ouders een steuntje in de rug te geven.
Daarom heb ik een gratis aanbod voor alle moeders van schoolgaande kinderen, die in deze Coronatijd keihard werken om alle ballen in de lucht te houden. Een moment voor jezelf. Om stil te staan bij hoe je je voelt. Ruimte te geven aan jouw emoties. Te ontspannen en te ontdekken wat jij nodig hebt. Hoe gaan we dat doen?


Eenmalige beeldende sessie
Dat gaan we doen middels een eenmalige beeldende sessie. Wie wil, kan zich inschrijven voor zo’n sessie, die ik op dinsdagavonden houd. Tijdens deze sessie, waar meerdere moeders tegelijk aan meedoen, krijg je van mij een beeldende opdracht. Dit is een laagdrempelige opdracht, dus iedereen kan meedoen. Van tevoren mail ik je een lijstje van eenvoudig creatief materiaal dat je hiervoor kunt gebruiken. Ik begeleid je stap voor stap door deze opdracht heen. Aan het einde van de opdracht heb je een uniek en waardevol werkstuk, dat je een mooi plekje in je huis kunt geven.
Belangrijk om te weten: je hoeft helemaal niet creatief te zijn of ‘mooi’ te kunnen tekenen. Het gaat dus niet om een perfect resultaat, maar om de ervaring en het inzicht dat je tijdens deze opdracht gaat opdoen.

 

De spelregels
Moeders met beeldend materiaal-Er is een maximum van 5 en een minimum van 2 deelnemers per sessie
-Een sessie duurt 45 minuten en begint om 20:00u
-Voor deze sessies maak ik gebruik van beeldbellen via Google Meet. Hiervoor hoef je niets te installeren. Het is AVG goedgekeurd.
-Tijdens de sessie zetten we beeld en geluid aan. Als ik je gezicht kan zien en je stem kan horen, is dat voldoende.
Dit vind ik belangrijk, omdat ik dan goed kan inspelen op waar je je als deelnemer bevindt in het proces. Zo kan ik de beste begeleiding bieden.
-Wat er tijdens de sessie gezegd en gemaakt wordt, wordt door geen van de deelnemers opgenomen en/of gedeeld met anderen.
-Aan het einde van de sessie mag je delen over je proces en het werkstuk, maar dat hoeft niet.

Moeders over de sessie:


“Ik vond het fijn om even stilgezet te worden bij mezelf. Er gebeurt van alles om me heen, maar wat vind ik ervan? Het was fijn dat alle gevoelens er mochten zijn. Ik heb weer ontdekt wat de mooie dingen zijn.”

“Ik vond het heel gezellig. Ook leuk om een keer wat creatiefs voor mezelf te doen, samen met anderen.”


Wat is het niet?
Dit aanbod geldt tijdens de Coronacrisis en is bedoeld voor moeders van schoolgaande kinderen. Want jullie wil ik een steuntje in de rug bieden. De sessie is geen therapie. Daarvoor is de setting niet geschikt. Het is een laagdrempelige manier om onder begeleiding beeldend (creatief) bezig te zijn en daar iets uit te halen voor jezelf. Als je achteraf met mij wilt napraten over wat je tijdens de sessie hebt ervaren, dan kan dat natuurlijk.


Tip: geef je samen met je vriendinnen op!


Doe je mee?

Ik nodig je van harte uit om mee te doen aan een van mijn sessies. Gun jezelf dit rustmoment.
Je kunt je opgeven door me een berichtje te sturen via het contactformulier. Wil je eerst nog wat meer informatie? Mail me gerust.