Judith Sonneveld-Tissink

Dit ben ik

Ik ben Judith Sonneveld-Tissink, beeldend vaktherapeut voor kinderen en voornamelijk actief in regio Eindhoven. In mijn praktijk LENTE help ik kinderen in de basisschoolleeftijd met een hulpvraag zodat zij beter in hun vel komen te zitten.

Na mijn Bachelor Psychologie had ik het verlangen om creativiteit en psychologie te combineren. Daarnaast heb ik een natuurlijke klik met kinderen. De Master Creatieve Therapie was het begin van mijn passie voor beeldende therapie. Ik geniet van de onbevangenheid van kinderen en hun natuurlijke manier van werken. De taal van vormen, lijnen en kleuren past bij de belevingswereld van kinderen.

Als beeldend therapeut vind ik het een voorrecht om met deze doelgroep te mogen werken. Als christen heb ik een basis en achtergrond die veel ouders, gelijkgestemd of niet, erg aanspreekt. Het is mijn passie om uw kind te helpen om zijn of haar eigenheid te ontdekken en omarmen en weer ontspannen de wereld tegemoet te treden.

“Ik geniet van de onbevangenheid van kinderen en hun natuurlijke manier van werken.”

Opleidingen

  • Bachelor Psychologie van de Universiteit Leiden
  • Master Creatieve Therapie van de Universiteit van Haifa (Israël)
  • Diverse cursussen in beeldende vorming (o.a. bij het CKE)

Aangesloten bij

  • Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie (NVBT)
  • Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB)
  • Intervisiegroep vaktherapeuten in Eindhoven

Maak nu een kennismakingsafspraak

 

Neem contact op