Judith Sonneveld-Tissink

Ouders over Judith Sonneveld-Tissink:

 

“Onze dochter is gegroeid in haar zelfkennis en zelfvertrouwen tijdens creatieve therapie. Wij bevelen Lente ten zeerste aan, het is een zeer positieve therapie om kinderen sterker in hun schoenen te laten staan!”

“Mijn dochter is met plezier naar alle sessies geweest. Ze voelde zich veilig, begrepen en gezien. Na de therapie was ze beter in staat te uiten wat er in haar leefde en daarmee ook ermee om te gaan. Het heeft een flinke boost gegeven aan de groei van haar persoonlijkheid.”

“Zorgvuldig overleg met ons als client. Rustige manier van doen en goed luisteren. Fijne hulpverlener.”

“Judith is in de omgang met kinderen open, verrassend en uitnodigend. Ze heeft oprechte aandacht voor de kinderen, benadert ze op hun eigen niveau en laat ze in hun waarde.”

“We hadden geen idee wat vaktherapie was, maar we hebben ‘toevallig’ precies de juiste therapie voor onze zoon van 4 gevonden.’

“Onze zoon kwam los en durfde zijn verhaal aan Judith te vertellen! Hij vond het fijn om naar haar toe te gaan. Op de kunstwerken die hij bij Judith gemaakt heeft, is hij terecht trots.”

“Mijn dochter genoot van de persoonlijke aandacht en leuke werkvormen.”

“Judith heeft een natuurlijk talent om mensen op hun gemak te laten voelen. Dit komt volgens ons door de rust, oprechte interesse en liefde voor kinderen die Judith uitstraalt.”

Dit ben ik

Ik ben Judith Sonneveld-Tissink, beeldend vaktherapeut voor kinderen en voornamelijk actief in regio Eindhoven. In mijn praktijk LENTE help ik kinderen in de basisschoolleeftijd met een hulpvraag zodat zij beter in hun vel komen te zitten.

Na mijn Bachelor Psychologie had ik het verlangen om creativiteit en psychologie te combineren. Daarnaast heb ik een natuurlijke klik met kinderen. De Master Creatieve Therapie was het begin van mijn passie voor beeldende therapie. Ik geniet van de onbevangenheid van kinderen en hun natuurlijke manier van werken. De taal van vormen, lijnen en kleuren past bij de belevingswereld van kinderen.

Als beeldend therapeut vind ik het een voorrecht om met deze doelgroep te mogen werken. Als christen heb ik een basis en achtergrond die veel ouders, gelijkgestemd of niet, erg aanspreekt. Het is mijn passie om jouw kind te helpen om zijn of haar eigenheid te ontdekken en omarmen en weer ontspannen de wereld tegemoet te treden.

“Ik geniet van de onbevangenheid van kinderen en hun natuurlijke manier van werken.”

Opleidingen

  • Bachelor Psychologie van de Universiteit Leiden
  • Master Creatieve Therapie van de Universiteit van Haifa (Israël)
  • Diverse cursussen in beeldende vorming (o.a. bij het CKE)

Aangesloten bij

  • Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie (NVBT)
  • Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB)
  • Intervisiegroep vaktherapeuten in Eindhoven

Maak nu een kennismakingsafspraak

 

Neem contact op