Prijzen & vergoeding

Hulpvraag

Tijdens het intakegesprek bespreken we de hulpvraag, de wensen en de verwachtingen over de beeldende therapie. Door het stellen van vragen over jullie gezin en de ontwikkeling van jullie kind van start tot nu, breng ik de situatie in kaart.
Vervolgens ga ik jullie kind ontmoeten en de eerste 3 sessies werken aan de vertrouwensband, observeren en het bieden van ontspanning. Ik plan ook, met jullie toestemming, een gesprek in met de leerkracht om ook zijn/haar input hierin mee te nemen. In de evaluatie die op de eerste 3 sessies volgt, stel ik met jullie als ouders de doelen op voor de eerste periode van 6 sessies.

Als ouder wordt je nauw betrokken in het proces en de behandeling van je kind. Het kan soms nuttig zijn om een of meerdere ouder-kindsessies in te plannen. Hierin wordt de band en de samenwerking tussen ouder en kind geobserveerd.

Tarieven

Intake/evaluatiegesprek

à 50 minuten

€ 55,-

Therapiesessie

à 50 minuten

€ 70,-*

Schoolbezoek

à 50 minuten

€ 55,-

Eindverslag

 

€ 70,-

* Om een effectieve behandeling mogelijk te maken, wordt een minimum van 9 sessies, een schoolbezoek en een tussentijdse en eindevaluatie aangehouden.

Deze tarieven zijn vrijgesteld van btw en inclusief materiaalkosten. Voor een telefonisch consult wordt 15 euro per 15 minuten in rekening gebracht.
Vanuit een aantal aanvullende verzekeringen wordt beeldende vaktherapie van LENTE gedeeltelijk vergoed, zoals bij ProLife en Zilveren Kruis. Kijk hier voor meer informatie over de vergoedingen bij de diverse zorgverzekeringen. Financiering door middel van een pgb behoort ook tot de mogelijkheden.
Komt u er niet uit? Dan kijk ik graag met u mee.

Maak nu een gratis kennismakingsafspraak

Neem contact op